JSME TU PRO VÁS I NADÁLE!

Same same, but different.

Od roku 2020 platí v celém Německu dodatečná koronavirová opatření.

Od 23. srpna 2021 platí v Německu v určitých vnitřních prostorách tzv. pravidlo 3G: dovnitř smí pouze očkované, uzdravené nebo negativně testované osoby. To platí i pro naše hotely.
Platí povinnost podstoupit test při příjezdu a dvakrát týdně během pobytu.
Jednotlivé spolkové země mohou při stabilně nízkém riziku nákazy pozastavit platnost pravidla 3G, proto se prosím informujte o aktuálních cestovních opatřeních na oficiálních stránkách cílové destinace.

Co nyní musíte vědět o pobytu v hotelech Motel One:

Smím ještě cestovat?
Od 23. srpna platí pro cestování v Německu tzv. pravidlo 3G (viz výše), přičemž rozsah omezení se může lišit v závislosti na spolkové zemi (přehled).
V současné době je občanům Německa doporučeno omezit turistické cesty do zahraničí na nezbytné minimum. Turistické pobyty v rámci Německa jsou částečně povoleny a naše hotely jsou v zásadě otevřené pro osoby cestující služebně. Od osob na služební cestě není vyžadováno potvrzení od firmy. Při registraci v hotelu musíte vyplnit formulář, který potvrzuje, že se jedná o cestu obchodního charakteru.

Které hotely mimo Německo mají otevřeno?
- Naše hotely v Rakousku jsou s účinností od 19. května otevřeny pro osoby na služební cestě a pro turistické návštěvy. Také ve Švýcarsku jsou povoleny služební a turistické pobyty. Další informace najdete na oficiálních vládních stránkách pro Rakousko a Švýcarsko.
- O situaci v našich ostatních lokalitách se prosím informujte před nastoupením cesty na webových stránkách příslušných zdravotnických orgánů nebo na stránkách Spolkového ministerstva zahraničí.
- Pokud si nebudete jisti, můžete se obrátit přímo na hotel. Kontaktní údaje najdete na webových stránkách konkrétního hotelu.

Co dělá Motel One pro bezpečnost a zdraví svých hostů?
Ve všech našich hotelech platí přísná hygienická opatření, která byla schválena institutem SGS Institut Fresenius, a striktně dodržujeme všechna ostatní pravidla specifická pro jednotlivé země. Podrobnosti najdete zde.

Nabízí Motel One snídani?
V lokalitách, ve kterých z důvodu koronavirových opatření nemůžeme nabízet obvyklý snídaňový bufet, vám nabídneme snídaňový servis přímo u stolu nebo ručně balenou čerstvou snídani s sebou, abyste v žádném případě nezačínali den s prázdným žaludkem.

Co když musím svou cestu zrušit?
Ve všech evropských hotelech Motel One vám nabízíme možnost bezplatné změny nebo stornování všech individuálních rezervací až do konce roku 2021.

Číst dále

Další informace najdete na následující stránce:

SPOLKOVÉ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ